01 okt
2008

Nieuwe community: JoomlaCommunity.eu

Geplaatst door Sander Potjer in: Joomla in Nederland

JoomlaCommunity Een aantal van jullie weten wellicht dat ik al een tijdje in het team van DutchJoomla zit. Dit heb ik en mijn andere teamgenoten altijd met veel enthousiastme gedaan. Echter hebben we met het gehele team besloten een nieuwe Nederlandslatige community op te richten, samen met een aantal oud-teamleden.

Dit besluit was helaas niet te voorkomen, hoe graag we ook anders zouden willen. Het beheer van DutchJoomla valt onder één persoon. We vinden dit voor een dusdanig grote community onverantwoord. In het verleden is er meerdere malen aanzet gegeven tot verandering van deze situatie, dit is helaas keer op keer op niets uitgelopen. Dit heeft ons doen besluiten gezamenlijk actie te ondernemen.

Dit heeft geresulteerd in een volledig nieuwe site, www.joomlacommunity.eu. Geheel door en voor de Nederlandse Joomla Community. Het team bestaat uit een groep enthousiaste Joomla gebruikers welke met volle overgave werken aan de verschillende onderdelen van deze site. Zo vind je de nieuwste vertalingen van Joomla en diverse extensies op downloads.joomlacommunity.eu, een uitgebreide nieuwe documentatiesectie op help.joomlacommunity.eu en een enthousiast forum team wat klaar staat om je op weg te helpen in de Joomla wereld op forum.joomlacommunity.eu.

JoomlaCommunity.eu website

 Ik ben benieuwd wat je van de nieuwe site vind!


Reacties (2)add comment

Jan H. Kila zegt:

Tja ... ik ben eigenlijk niet zo blij met alweer een nieuwe site voor Joomla. Mijn bezwaar is tweeledig:
ten eerste is er al een woud van Joomla sites; en de nieuwelingen hebben bijna een aparte site nodig om te kunnen weten welke Joomla sites er zijn. Kortom als nieuweling ben je al heel snel het noorden verloren.
Ten tweede is het gewoon zonde om de inspanningen te versnipperen; als er iemand echt dwars zit dan moet je die iemand van gedachten laten veranderen, of eruit knikkeren. Allebei even lastig vrees ik.
 
Ik vind deze reactie goed Ik vind deze reactie slecht Ik vind deze reactie niet OK!
04 juli 2009 | url
Stemmen: -1

Sander zegt:

Dat ben ik volledig met je eens. Destijds hebben we dan ook maanden lang geprobeerd het tij te keren, als dit na enorm veel inspanningen niet wilt werken heeft het jammer genoeg geen zin daar nog meer tijd in te investeren. Wij hebben er destijds voor gekozen om die tijd te steken in een nieuwe community. Nu 3/4 jaar later zijn we blij met die keuze, alle vrijwilligers werken weer met erg veel plezier en er worden leuke ideeen ontwikkelt. Er uit knikkeren was ook geen optie, niet als diegene als enige toegang heeft tot alle ftp, databases, mail etc...

Wij zijn druk bezig om het woud weer geordend te krijgen en voor de Nederlandstalige Joomla gebruiker een prettige thuisbasis te vormen. Een van de voorbeelden is het samengaan van Moorua en JoomlaCommunity. Ook zal MijnJoomlaSite een onderdeel gaan worden van JoomlaCommunity, wederom om een goede thuisbasis te vormen.

Alle suggesties en feedback zijn verder welkom, ook als je nog verder van gedachte wilt wisselen.
 
Ik vind deze reactie goed Ik vind deze reactie slecht Ik vind deze reactie niet OK!
07 juli 2009
Stemmen: +0

Geef een reactie
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
kleiner | groter

busy

MJS-Blog tags

Creative Commons LicenseOp dit blog is een Creative Commons Licentie van toepassing.

MJS-Blog tips

Heb jij tips, nieuws, interessante links, persberichten, etc.. voor deze blog?
Stuur deze naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

Snel Zoeken

DutchJoomla! Topsites
 
JoomlaCommunity.eu, de Nederlandstalige Joomla Community
Disclaimer | Privacy Statement | Adverteren | Sitemap
© 2007-2008 MijnJoomlaSite.nl, een initiatief van Sander Potjer Webdesign