10 mei
2010

Joomla! gebruikersgroepen

Geplaatst door Sander Potjer in: Joomla in Nederland

JoomlaCommunity.eu heeft het initiatief genomen Joomla! gebruikersgroepen in Nederland en België te organiseren. Deze maand starten gebruikersgroepen in Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Assen, 's-Hertogenbosch, Maastricht, Rotterdam en Zwolle.

De gebruikersgroepen zijn voor zowel de beginnende als gevorderde Joomla! gebruiker, van mensen die bedrijfsmatig Joomla! websites maken tot mensen die nog een website willen gaan maken. De ervaringsuitwisseling tussen deze gebruikers maakt de bijeenkomsten zo interessant.

Met regelmaat komen de gebruikersgroepen bij elkaar om een bepaald onderwerp te behandelen waarbij ook Joomla! experts uitgenodigd worden om presentaties te verzorgen.

Deelname aan de Joomla gebruikersgroepen is geheel gratis en iedereen is welkom. Meer informatie over de gebruikersgroepen en aanmelden voor een bijeenkomst kan op de website www.joomlacommunity.eu/joomla-gebruikersgroepen.html

Wellicht tot op een van de bijeenkomsten!


MJS-Blog tags

Creative Commons LicenseOp dit blog is een Creative Commons Licentie van toepassing.

MJS-Blog tips

Heb jij tips, nieuws, interessante links, persberichten, etc.. voor deze blog?
Stuur deze naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

Snel Zoeken

DutchJoomla! Topsites
 
JoomlaCommunity.eu, de Nederlandstalige Joomla Community
Disclaimer | Privacy Statement | Adverteren | Sitemap
© 2007-2008 MijnJoomlaSite.nl, een initiatief van Sander Potjer Webdesign