07 mei
2008

Artikel altijd bovenaan pagina

Geplaatst door Sander Potjer in: TipsJoomla 1.5Joomla 1.0

Sticky ContentSoms wil je dat een bepaald artikel altijd bovenaan op een blog pagina of op de frontpage staat. Bijvoorbeeld een welkomsttekst op een website. Dit kan veel extra handelingen opleveren. Normaal gesproken zul je na het toevoegen van een nieuw artikel de zogenaamde volgorde of ordering moeten aanpassen om dat ene artikel weer bovenaan (sticky) te krijgen.

Op simpele wijze kun je er voor zorgen dat een artikel altijd bovenaan blijft staan. In het administrator deel van Joomla! staat achter elke titel van een artikel een vakje met een getal, voor de volgorde/ordering van de artikelen in een categorie. Door in het vakje achter een artikel '-1' in te vullen zorg je ervoor dat deze altijd bovenaan staat in een categorie, ook als je nieuwe artikelen toevoegt. Klik na het invullen even op de 'diskette' bovenaan zodat de volgorde wordt opgeslagen.

Dit werkt op gelijke wijze voor je voorpaginabeheer. Let er wel op dat je bij je menu item voor een voorpagina of blog pagina, de 'primaire sortering' ingesteld staat op 'volgorde', anders gaat deze truc niet werken.


MJS-Blog tags

Creative Commons LicenseOp dit blog is een Creative Commons Licentie van toepassing.

MJS-Blog tips

Heb jij tips, nieuws, interessante links, persberichten, etc.. voor deze blog?
Stuur deze naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

Snel Zoeken

DutchJoomla! Topsites
 
JoomlaCommunity.eu, de Nederlandstalige Joomla Community
Disclaimer | Privacy Statement | Adverteren | Sitemap
© 2007-2008 MijnJoomlaSite.nl, een initiatief van Sander Potjer Webdesign